• 2018? Laat maar komen!

  januari 11, 2018
 • Wat was 2017 voor mij persoonlijk een mooi jaar! Een eigen bedrijf gestart, afgestudeerd aan het conservatorium met een heel mooi cijfer (namelijk een 9 en daar ben ik enorm trots op) en voortaan echt door het leven als beroepsmuzikant!

  In 2018 gaan we knallen met alles wat maar met muziek te maken heeft en ga ik mooie nieuwe uitdagingen aan. Om er maar een paar te noemen; er is een nieuwe Nederpop Coverband in de maak, de drumlessen die ik geef lopen storm en sta ik te popelen om nog meer nieuwe projecten aan te gaan! 

  Ik wil hierbij iedereen bedanken voor steun en belangstelling in mij voor het afgelopen jaar en hopelijk mag ik weer op jullie rekenen in dit nieuwe jaar. Waarvoor alvast bedankt!

  Met een welgemeende en muzikale groet,

  Robbert