• Freelance Drummer

 • Met de paplepel

  Muziek speelt al vanaf mijn geboorte een grote rol in mijn leven. Zowel mijn vader als mijn moeder waren naast hun dagelijkse werkzaamheden ook continu bezig met het maken van muziek in fanfares en blaasorkesten en doen dit nog steeds. Natuurlijk groeide mijn interesse verder uit naar moderne muziek en jazz. Niet verwonderlijk dat mijn interessegebied in stijlen in de loop van de jaren ontzettend breed is geworden.

  Dankzij mijn opleiding aan het conservatorium in Tilburg beheers ik nu dan ook de meeste stijlen tot in de puntjes, in daad en in schrift. Muziek lezen was voor mij altijd al meer vanzelfsprekend dan het lezen van woorden en dankzij mijn opleiding is deze vaardigheid nu alleen nog maar beter geworden. 

  Direct inzetbaar

  Het gemakkelijk lezen en schrijven heeft mij het sterke voordeel gegeven dat ik heel gemakkelijk integreer als invaller of studiodrummer. Want naast lezen is het bedenken en schrijven van nieuwe partijen me eveneens een tweede natuur geworden. Dit in combinatie met mijn brede interesse in muziekstijlen maakt dat ik oproepbaar ben voor de meest uiteenlopende projecten en veel sneller inzetbaar ben.

  Is je vaste drummer tijdelijk niet beschikbaar? Heeft je harmonie of fanfare een concert voor de deur maar missen jullie een slagwerker? Heb je studio-opnames gepland staan maar het stuk moet zo snel mogelijk live ingespeeld worden en/of er is nog geen drumpartij bedacht? Of ben je op zoek naar een percussionist om de live CD presentatie van je eerste album extra speciaal te maken? Voor al deze en nog ontelbaar veel andere scenario’s waarbij snel een drummer of percussionist ingezet moet worden, sta ik klaar om je van dienst te zijn. 

  Slagwerkproblemen in je harmonie, blaasorkest, bigband, ensemble, band of studio? Bel, app of mail me. Ik ben er zo!