• Verkoop On-Demand

  • Zoeken kan ook een hobby zijn

    De technologie op drumgebied staat net als alle andere technologische ontwikkelingen nooit stil. Wekelijks komen er updates van merken en leveranciers over nieuwe drumsets, bekkens, hardware en muziek. Als drummer ben ik niet alleen nieuwsgierig naar alle nieuwe ontwikkelingen. Het zoeken naar gebruikte speciale dingen op drumgebied is een van mijn grootste hobby’s geworden. Zeldzame kits, speciale snaredrums, vintage bekkens, het internet staat er vol mee. Zo kom ik in mijn speurtochten met regelmaat hele interessante aanbiedingen tegen waar ik zelf niet naar op zoek was, maar waar ik een beginnende of gevorderde drummer ontzettend mee zou kunnen helpen.

    De aanhouder wint

    Het vinden van jouw droomset is een tijdrovend karwei als je niet weet welke wegen je moet nemen. Ik kan je helpen met het vinden van die ene drumkit, snaredrum, bekkenset, hardware of naar wat jij ook zoekende bent. Onderhandelen zit inmiddels in mijn DNA, dus ik zorg er voor dat je nooit teveel betaalt voor je aankoop. Ook voor ouders waarvan hun zoon of dochter wil beginnen of net is begonnen en zoeken een leuke starters set is het moeilijk om de juiste drumset te vinden als je er helemaal niets van af weet. Vaak wordt er dan maar een splinternieuwe maar goedkope set in de winkel gekocht terwijl ik met regelmaat veel degelijkere drumstellen tegenkom voor dezelfde prijs.

    Ik help jullie graag met het zoeken en vinden. Laat me maar weten waar je naar op zoek bent. Ik weet zeker dat ik het gevonden krijg.